Els nostres aniversaris

Hola Fameliars....


He vist que a la classe teniu una cartolina molt guapa amb els vostres aniversaris... Però m'he fixat que no posa quin dia és el vostre aniversari, només passa el més pot ser? Em podeu ajudar? M'agradaria que cada un de vosaltres poseu quin dia és aquí al blog, us pareix bé? Que passeu molt bon cap de setmana.Avui hem celebrat l'aniversari de na Rosa(es a dir, el meu aniversari), ens ha portat un pastís amb un poquet de xocolata... Os agradat? Aquí teniu un parell de fotos de la nostra petita festa!, Per cert, moltes gràcies per tots els dibuixos m'han agradat molt.
Ahir vàrem celebrar l'aniversari de Na Georgia... Mots anys! Els seus pares varen fer un pastís molt bo, Moltes gracies.
Hem celebrat l'aniversari de Rubén. Hem menjat un pastís molt bo.

Moltes gràcies i molts anys.

Avui és l'aniversari d'en Fèlix! MOLTS ANYS I MOLTES GRACIES Pel  Pastís DE XOCOLATA ;-)
Molts d'anys Soma ;-)))))) El pastís estava súper bo!Aquesta setmana na Lucia i en Jorge han celebrat el seu aniversari! MOLTS ANYS ;-)


                                      25/04/2018

                                                   23/04/2018


Molts anys Merel!! Gràcies per aquest esmorzar tan saludable!Na Leire va portar un pastís molt bo, lo va fer ella amb la seva mare!Moltes gràcies i MOLTS ANYS ;-)Molts anys Edurne!! Moltes gràcies a la seva àvia per preparar un pastís tan bo, fins la pròxima ;-)


Molts anys Marina! Gràcies per l’esmorzar.6 comentaris: